• Yenibağlar Mahallesi Seylap Caddesi 12/D

Gelin Başı Yaptırırken Dikkat Edilecek Hususlar

Eskişehir’in En İyi Bayan Kuaförleri arasında yer alan Beyaz Bayan Kuaföründen 2017 yılına ait Gelin Başı ve Gelin başı modelleri seçerken dikkat edilmesi gereken hususları kapsayan sayfamıza hoş geldiniz.
 
Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Düğün öncesinde en önemli detay iyi bir kuaför ve gelin başıdır. Çünkü o mutlu günde tüm gözler gelin ve damat üzerinde özellikle de gelinin üzerinde olacaktır.
 
Bir bayanın görünümünde etkili olan saçı profesyonel ellerde ve profesyonel şekilde hazırlanmış olmalıdır. Bunun için en önemli şey düğünden en az 15 gün önce iyi bir gelin saçı kuaförü ve modeli bulmaktan geçer.
 
 

Öncesinde mutlaka randevu alıp prova yapmanızı öneriyoruz.Burada sizin iyi bir gelin saçı modeli bulmanız çok önemlidir. İstediğiniz saç modelini kuaförünüze iyi bir şekilde aktarırsanız son gün sürpriz ile karşılaşmazsınız. Bunun içinde sizlere Kuaförümüz Ali AKBAŞ’ın hazırladığı 2017 Yılı için TREND olan gelin başı modellerini hazırladık.

 
Şunu belirtmeden fotoğraflara geçmek istemedim. Topuz modeli bu yılda en çok tercih edilen ve TREND olan modeller arasındadır. Topuz modelleride 2’ye ayrılmaktadır. Alttan ve Üstten Topuz. Bana sorarsanız Üstten Topuz alttan topuza göre daha şık ve estetik duruyor.Ayrıca saçları tamamen salarak kalın dalgalarlada çok harika saç modelleri çıkmaktadır.
 

Mutlaka Yüz Tipinize Göre Saç Modeli Seçin!!!

Yüz tipine göre gelin başı modeli seçerken mutlaka kuaförünüzden yardım almanızı önererek sizlere bir kaç örnek vermek istiyorum. Beyaz Bayan Kuaföründe Gelin Başı için PROVA Randevusunda ilk işimiz bu olacak. Yüz Tipinize göre gelin başı modelini beraber seçeceğiz. Mesela Yuvarlak bir yüz hattınız varsa bukleli ve dalgalı modelleri önermiyorum. Nedeni ise yüzünüzün yuvarlaklığını o bukle ve dalgalar daha çok vurgulayacaktır. Yuvarlak yüzlü gelinlerimiz için en iyi model düz gelin başı modelleridir.Tepede bırakılacak bi bombe ile yüzünüzün yuvarlaklığı ortadan kaldırılabilir. Yine kare şeklinde yüzü olanlar için ense kısmında bombe bırakmak tercih edilmelidir.
 

Gelinliğinize Uygun Saç Modeli Seçin!!!

Eskişehir Gelin Başı modeli seçerken dikkat etmeniz gereken diğer bir husus ise gelinliğinizle alakalıdır. Gelinliğiniz kabarık ise küçük bir model yerine gelinliğinizle orantılı kabarık modelleri seçmenizde fayda var.
 

Karar tabiki sizin…..

Çalıştığımız Markalar